fredag 9. desember 2011

Spaghetti carbonara med brokkoli.

  • 300 g spaghetti 
  • 1 bunt brokkoli (i små buketter)
  • 200 g bacon (i terninger)
  • 1  løk
  • 6  finhakkede hvitløksbåter
  • 3  egg
  • 1 dl kremfløte
  • 2 dl parmesanost 
  • ½ ts nykvernet pepper
  • Dryss:

    1 dl frisk timian
  • 1 dl revet parmesanost

Kok pastaen etter anvisning på pakken. 

- Kok brokkolibuketter i lettsaltet vann et par minutter.

Skjær bacon i små biter og stek til det er sprøtt. 
Skrell og grovhakk løk og hvitløk og stek videre sammen med baconet.

Visp sammen egg og fløte. 
Ha den avrente spagettien tilbake i kjelen sammen med bacon og løk. 
Rør raskt i egg- og fløteblandingen. Smak til med pepper og eventuelt litt salt.

Server pastaen sammen med brokkolibukettene og med dryss av revet ost og urter over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar