søndag 11. desember 2011

Pasta- og brokkoligrateng.



  • 300 g brokkoli i buketter
  • 4 dl kokte pastaskruer
  • 300 g røkt skinke eller pølse
  • ½ stk rød paprika
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
  • 4 stk egg
  • 2 ½ dl matfløte
  • 2 dl revet hvitost


Kok brokkolibukettene i lettsaltet vann i 2 minutter og hell av vannet. Bland brokkoli, pasta, skinke og paprika skåret i terninger i en smurt ildfast form. Krydre med salt og pepper.

Visp sammen egg, matfløte og revet ost. Hell det i formen. Sett formen midt i ovnen og stek ved 200°C i ca. 20 minutter til gratengen er gylden og fin.

Server gratengen nylaget med godt brød til.

3 kommentarer:

  1. Mmmm, det så godt ut. Kanskje jeg skal lage sånn til middag i dag?

    SvarSlett
  2. Åhhhh, mmmm, det ser godt ut..Nå ble jeg sulten!!!!

    SvarSlett
  3. Dette trur eg kunne vore midt i blinken som foreningsmat her. Takk for at du deler! ;o)

    SvarSlett