- 300 g brokkoli i buketter
- 4 dl kokte pastaskruer
- 300 g røkt skinke eller pølse
- ½ stk rød paprika
- 1 ts salt
- ½ ts pepper
- 4 stk egg
- 2 ½ dl matfløte
- 2 dl revet hvitost
Kok brokkolibukettene i lettsaltet vann i 2 minutter og hell av vannet. Bland brokkoli, pasta, skinke og paprika skåret i terninger i en smurt ildfast form. Krydre med salt og pepper.
Visp sammen egg, matfløte og revet ost. Hell det i formen. Sett formen midt i ovnen og stek ved 200°C i ca. 20 minutter til gratengen er gylden og fin.
Server gratengen nylaget med godt brød til.
Visp sammen egg, matfløte og revet ost. Hell det i formen. Sett formen midt i ovnen og stek ved 200°C i ca. 20 minutter til gratengen er gylden og fin.
Server gratengen nylaget med godt brød til.
Mmmm, det så godt ut. Kanskje jeg skal lage sånn til middag i dag?
SvarSlettÅhhhh, mmmm, det ser godt ut..Nå ble jeg sulten!!!!
SvarSlettDette trur eg kunne vore midt i blinken som foreningsmat her. Takk for at du deler! ;o)
SvarSlett