- 300 g spaghetti
- 1 bunt brokkoli (i små buketter)
- 200 g bacon (i terninger)
- 1 løk
- 6 finhakkede hvitløksbåter
- 3 egg
- 1 dl kremfløte
- 2 dl parmesanost
- ½ ts nykvernet pepper
Dryss:
1 dl frisk timian- 1 dl revet parmesanost
- Kok pastaen etter anvisning på pakken.
- Kok brokkolibuketter i lettsaltet vann et par minutter.
- Skjær bacon i små biter og stek til det er sprøtt.
Skrell og grovhakk løk og hvitløk og stek videre sammen med baconet.
- Visp sammen egg og fløte.
Ha den avrente spagettien tilbake i kjelen sammen med bacon og løk.
Rør raskt i egg- og fløteblandingen. Smak til med pepper og eventuelt litt salt.
- Server pastaen sammen med brokkolibukettene og med dryss av revet ost og urter over.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar