Nyyyyt!
75 g mørk sjokolade, 70 %.
100 g revet kransekakemasse.
2 eggeplommer.
2 eggehviter.
0, 5 dl melis.
1,5 ss kakao.
400 g mørk sjokolade. 70 %.
2 dl kremfløte.
2 dl lettrømme eller crème fraiche.
1/4 dl melis.
1 dl sterk kaffe.
evt 2 ss konjakk.
50 margarin, usaltet.
Smelt sjokoladen.
Bland kransekakemassen sammen med eggeplommene.
Rør inn sjokoladen.
Stivpisk eggehvitene sammen med melis.
Vend eggehvitene og kakaoen inn i kransekakerøren.
Hell i bakepapirkledt 24 cm form.
Stek på nederste rille.
175 C i ca 15 minutter.
Avkjøl på rist.
Sett kakebunnen på fat MED springformringen rundt igjen.
Kok opp fløte, rømme og melis.
Ta av varmen og smel sjokoladen i blandingen.
Rør inn kaffe , margarin og evt konjakk.
Avkjøl til massen tykner litt.
Hell over kaken.
Sett kaldt.
Kaken kan også fryses.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar